bijzondere plaatsen > Spanje > Madrid > Mercado de San Miguel

MERCADO DE SAN MIGUEL

MADRID

Allerlei Spaanse lekkernijen komen samen in de markthal Mercado de San Miguel. De markthal is direct naast de Plaza Mayor van Madrid gelegen en bevindt zich dus midden in het sfeervolle centrum.

Wanneer je binnenkomt loopt het water je waarschijnlijk al snel in de mond. De vitrines en toonbanken zijn gevuld met lekkere Spaanse worsten, hammen, kazen, zoete hapjes, gevulde broodjes en natuurlijk olijven in alle soorten en maten.

 

Mercado de San Miguel bestaat al sinds de middeleeuwen, maar de huidige overdekte versie staat er sinds 1916. De markt is elke dag geopend tot twaalf uur s nachts en op donderdag, vrijdag zaterdag tot 2.00 uur.

 
Meer informatie?

Mercado de San Miguel
Madrid voor beginners
Madrid informatie
Madrid bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl