bijzondere plaatsen > Spanje > Lanzarote > Playas de Papagayo

PLAYAS DE PAPAGAYO

LANZAROTE

Playas de Papagayo is een verzamelnaam voor de stranden die liggen ten oosten van de badplaats Playa Blanca, in de zuidelijke punt van het populaire vakantie-eiland Lanzarote. De stranden liggen nabij Punto de Papagayo.

De stranden zijn via onverharde wegen te bereiken. Voor de auto geldt dat je entree moet betalen voordat je bij de stranden komt. Dit geldt niet voor fietsers en voetgangers. Playas de Papagayo kun je te voet bereiken vanaf Playa Blanca. Reken wel op een wandeling van ongeveer een uur.

 

Het aantal voorzieningen op deze mooie zandstranden is zeer beperkt. De meeste van de stranden zijn geheel zonder voorzieningen. Daar krijg je wel een prachtige ligging tussen kliffen voor terug en relatief rustige stranden, vooral buiten de zomermaanden.

 
Meer informatie?

Playas de Papagayo
alles over Lanzarote
Lanzarote informatie
Lanzarote voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl