bijzondere plaatsen > Spanje > Lanzarote > Mirador del Rio

MIRADOR DEL RIO

LANZAROTE

Een mirador is letterlijk een uitzichtpunt. Op het eiland Lanzarote is het uitzichtpunt der uitzichtpunten Mirador del Rio. Dit op een hoogte van 479 meter gelegen uitzichtpunt was vroeger een belangrijke strategische plek. Tegenwoordig is het een toeristische attractie die fraai vormgegeven is door meester CÚsar Manrique.

De artilleriestelling heeft plaatsgemaakt voor een prachtig panoramarestaurant en dagelijks honderden tot duizenden bezoekers die zich vergapen aan het prachtige uitzicht. Indien het weer mee wil werken kijk je uit op het eiland La Graciosa, terwijl aan de rechterkant van het mirador steile kliffen indruk maken op je.

 

Op de terrassen buiten staat vaak een stevige wind. Vooral het bovenste terras is erg gevoelig voor wind. Vanuit het panoramarestaurant zit je heerlijk beschut. De grote ramen zorgen voor een zeer ruimtelijk gevoel. Om Mirador del Rio te bezoeken moet je een entreekaartje kopen. Dat geldt ook voor een bezoek aan het restaurant.

 
Meer informatie?

Mirador del Rio
alles over Lanzarote
Lanzarote informatie
Lanzarote voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl