bijzondere plaatsen > Spanje > Lanzarote > Emporium

EMPORIUM

LANZAROTE

In het dorp Teguise (Lanzarote) is een winkel gevestigd die je aandacht trekt als je er voorbij loopt. Dat komt enerzijds door de twee drakenkoppen die de entree markeren, anderzijds door de interessante objecten die aan de flanken te zien zijn. Emporium is een beetje vreemde eend in de bijt op deze plek.

Waar andere Chinese handelaren op het eiland vooral algemene handelswaar verkopen, daar is Emporium al jaren gespecialiseerd in Chinees antiek, Chinese gebruiksvoorwerpen en Chinese kunst. De grote winkel in Teguise is een prachtige plek om te snuffelen. Zo zie je hier tientallen kasten staan in alle vormen en maten.

 

Emporium is een winkel die het absoluut verdient om te bekijken. Al zou je niets kopen, de winkel zelf is al een bijzondere verzameling aan snuisterijen en prachtige objecten. Emporium vind je aan de Cale Notas nummer 15 in Teguise. Op zondag zijn ze ook geopend (van 10 tot 14 uur).

 
Meer informatie?

Emporium
alles over Lanzarote
Lanzarote informatie
Lanzarote voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl