bijzondere plaatsen > Spanje > Ibiza > Hippiemarkt Punta Arabí

HIPPIEMARKT PUNTA ARABI

IBIZA

Nabij het dorp Es Canar vind je de grootste hippiemarkt van het eiland Ibiza: Punta Arabí. Deze hippiemarkt is in 1973 ontstaan en is hiermee ook de oudste hippiemarkt van Ibiza. De hippiemarkt wordt in de zomermaanden iedere woensdag gehouden van 10 tot 19 uur.

Iedere week komen er duizenden toeristen af op deze bonte markt. Onder de bezoekers zijn opvallend veel Nederlanders. De betaalde parkeerplaatsen rondom Punta Arabí raken al in de loop van de ochtend snel vol. Om de markt te bezoeken hoef je verder geen entree te betalen.

 

Slechts een deel van de marktlui bestaan nog uit echte hippies. Ook is het aandeel van authentieke handgemaakte producten aanzienlijk afgenomen. Dat maakt de hippiemarkt echter niet minder interessant. De live gespeelde hippiemuziek tussen de kraampjes en af en toe de verdwaalde lucht van een joint zorgen voor een stukje sfeer.

 
Meer informatie?

Hippiemarkt Punta Arabí
Es Canar
Ibiza informatie
Ibiza voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl