bijzondere plaatsen > Spanje > Ibiza > Blue Marlin Ibiza

BLUE MARLIN IBIZA

IBIZA

Dé beachclub op Ibiza is op dit moment Blue Marlin aan Cala Jondal. Het is één van de horecagelegenheden die aan dit strand liggen. Cala Jondal ligt aan de zuidkust van Ibiza. Blue Marlin is een concept waarbij goed eten, nog betere cocktails en heerlijke muziek mooi samenkomen.

De in Blue Marlin gehanteerde prijzen zorgen ervoor dat er een soort van natuurlijke selectie plaatsvindt. Voor de gemiddelde toerist zullen de prijzen aan de hoge kant liggen. Hierdoor ontstaat er automatisch een mix van rijk, succesvol en hip publiek.

 

Blue Marlin is opgezet door de zoon van Paco Fernandez, één van de beste gitaristen van Spanje. Hij heeft met Bue Marlin een succesvol merk weggezet. Behalve de beachclub heeft Blue Marlin ook een eigen radiostation, eigen CD’s en een eigen kledinglijn. Bij de ligbedden heb je strandzand, de kustlijn zelfs bestaat uit ronde rotsen.

 
Meer informatie?

Blue Marlin Ibiza
Ibiza bezienswaardigheden
Ibiza informatie
Ibiza voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl