bijzondere plaatsen > Spanje > Costa Blanca > Vlooienmarkt van Xaló

VLOOIENMARKT VAN XALÓ

COSTA BLANCA

Iedere zaterdag vindt in het plaatsje Xaló de wekelijkse vlooienmarkt plaats. Xaló is een dorp gelegen in het binnenland van de Costa Blanca, op minder dan een uur rijden van Calpe, Benidorm en Denia.

De vlooienmarkt begint rond acht uur ‘s morgens en duurt tot ongeveer twee uur ‘s middags. In totaal staan er ongeveer 200 tot 300 kraampjes met een zeer gevarieerd aanbod. Iedere zaterdag komen er duizenden belangstellenden naar Xaló.

 

Tussen de aangeboden spullen zie je onder andere boeken, oude apparatuur, servies, meubels, schilderijen, postzegels, munten, decorstukken, lampen, vazen en eigenlijk bijna alles wat je op een antiek- en curiositeitenmarkt kunt verwachten.

 
Meer informatie?

Vlooienmarkt van Xaló
Xaló / Jalón
Xaló / Jalón
Costa Blanca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl