bijzondere plaatsen > Spanje > Costa Blanca > Casa Aleluya

CASA ALELUYA

COSTA BLANCA

Een van de betere authentieke restaurants aan de Costa Blanca is Casa Aleluya. Dit familiebedrijfje vind je in Xaló (Jalón), een dorp gelegen in het binnenland van de Costa Blanca. De grote reden om in dit sfeervolle restaurant te gaan eten zijn de tapas. Geen uitgebreide tapaskaart, wel authentieke producten.

De producten zijn niet wereldschokkend, echter wel smaakvol, eerlijk en vers. Iedere week proberen ze een tapa van de week uit. Indien deze zeer goed gewaardeerd wordt door de gasten dan maakt zo’n gerecht kans om op de definitieve kaart van Casa Aleluya terecht te komen.

 

Er zijn drie plekken waar je kunt zitten: op het terras op straat, binnen waar je je in echte Spaanse sferen waant of in de patio achter. Daar zit je als je buiten wilt zitten eigenlijk het aangenaamst. Speciale vernevelaars zorgen ervoor dat je op warme zomerse dagen niet oververhit raakt.

 
Meer informatie?

Casa Aleluya
Xaló / Jalón
Xaló / Jalón
Costa Blanca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl