bijzondere plaatsen > Spanje > Costa Blanca > Bodegas Xaló

BODEGAS XÁLO

COSTA BLANCA

Het Spaanse dorp Xaló (Jalón) ligt midden tussen de wijnproducenten aan de Costa Blanca. De lange warme zomers zorgen hier voor uitstekende wijnen, die heerlijk vol van smaak zijn. Deze streek telt gemiddeld meer dan 300 zonnige dagen per jaar.

Dé plek om kennis te maken met de lokale wijnen is Bodegas Xaló. Deze lokale wijncoöperatie verkoopt een brede selectie van lokale wijnen en een aantal streekproducten. Je kunt hier een aantal wijnen proeven. Je kunt uit vele soorten kiezen; van droog wit tot vol rood en ook heerlijke muskaatwijnen.

 

Bodegas Xaló is dagelijks geopend van 09:30 tot 13:30 uur en van 15 tot 19 uur. Op zaterdag is de zaak van 10:30 tot 14:30 uur open. Op zondag en feestdagen kun je van 9:30 tot 13:30 uur terecht. Bodegas Xaló zit aan Ctra. Xaló-Alcanalí s/n in Xaló.

 
Meer informatie?

Bodegas Xaló
Xaló / Jalón
Xaló / Jalón
Costa Blanca voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl