bijzondere plaatsen > Spanje > Costa Blanca > Benidorm

BENIDORM

COSTA BLANCA

De stad Benidorm is de personificatie van het massatoerisme. Dit maakt van Benidorm een bijzondere plaats, omdat alles hier gericht is op het herbergen, voeden en vermaken van toeristen. Benidorm ligt in de streek Costa Blanca, één van de populairste vakantiestreken van Spanje.

Benidorm kent enorm veel hoogbouw. Enorme hoeveelheden beton en glas is wat het straatbeeld van Benidorm domineert.
Al vanaf kilometers afstand zie je de indrukwekkende skyline van Benidorm als je vanaf snelweg AP-7 aan komt rijden.

 

De mooiste attracties van Benidorm zijn de grote zandstranden. Hier zoeken in de zomermaanden tienduizenden toeristen hun verkoeling. ‘s Avonds laten ze zich op uiteenlopende manieren vermaken.

 
Meer informatie?

Benidorm
Benidorm
Benidorm
Benidorm voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl