bijzondere plaatsen > Spanje > Bodegas Torres

BODEGAS TORRES

SPANJE

Bodegas Torres is een wereldberoemd Spaans wijnhuis dat gevestigd is in Pacs del Penedès, vlak bij Vilafranca del Penedès. Sinds het jaar 1870 is dit het hart van de wijnonderneming die inmiddels ook wijngaarden elders in Spanje en in een paar andere landen zoals de Verenigde Staten en Chili.

Tegen betaling kun je de Mas la Plana wijngaard bezoeken, waar het hart van de onderneming Torres zich bevindt. Je krijgt dan een presentatie te zien over de familie Torres, de geschiedenis van het bedrijf en de filosofie waarmee het bedrijf werkt. Je bezoekt de wijnkelders, ziet de bottelarij en gaat de wijnranken bekijken.

BEZOEK TORRES TIJDENS EEN GEORGANISEERDE
WIJN & CAVA TOUR VANUIT BARCELONA

KLIK HIER VOOR INFO EN TICKETS

De hele tour is leerzaam, leuk en een absolute aanrader als je in de buurt bent. Het einde van de rondleiding wordt natuurlijk afgesloten met een kleine wijnproeverij. Je kunt er ook voor kiezen om 'wine and cheese pairing' te boeken. Hierbij proef en leer je hoe bepaalde kazen en wijnen elkaars smaken kunnen versterken.

 
Meer informatie?

Bodegas Torres
Wikipedia
Spanje bezienswaardigheden
Spanje voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl