bijzondere plaatsen > Spanje > Barcelona > Milano Cocktail-Bar

MILANO COCKTAIL-BAR

BARCELONA

En van onze favoriete plekken in Europa om cocktails te drinken is in cocktail bar Milano. Deze bar zit verstopt in de kelder van Bracafe aan de Ronda Universitat 35. Let op, want je moet links nst nummer 35 zijn. Als je de trappen afdaalt treed je via rode velours gordijnen de bar binnen.

Milano is primair een elegante cocktailbar waar ze een groot aantal heerlijke cocktails en andere drankjes serveren.
Het assortiment van sterke dranken is enorm te noemen, waardoor je een ruime keus hebt in merken en smaken als het gaat om o.a. gin, rum, whisky en vodka .

 

Milano is behalve een goede cocktailbar ook d plek om van live-muziek te genieten. Iedere avond spelen lokale en nationaal bekende jazzbands heerlijke muziek op het podium van Milano. Dit begint altijd rond 20:30 uur. Na afloop gaat de DJ door tot een uur of 3 's nachts.

 
Meer informatie?

Milano Cocktail-Bar
alles over Barcelona
Barcelona top 10
Barcelona voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl