bijzondere plaatsen > Spanje > Barcelona > Camp Nou

CAMP NOU

BARCELONA

Het stadion Camp Nou is de thuishaven van de voetbalclub FC Barcelona die hier sinds 1957 zijn thuiswedstrijden afwerkt. Nou Camp is met meer dan 110.000 zitplaatsen het grootste stadion van Europa en behoord tot de grootste stadion ter wereld.

In het stadion Is het Museu Josep Lluís Núñez, het museum van FC Barcelona gevestigd. In het museum worden alle prijzen die de club ooit gewonnen heeft tentoongesteld. Daarnaast is er een interactieve tentoonstelling over FC Barcelona. Via grote touchscreens kun je de belangrijkste momenten terugkijken.

 

Tijdens een bezoek aan Camp Nou krijg je de kans om door de catacomben van het stadion te lopen. Hierbij krijg je de kans om enkel passen te zetten op het heilige gras van het stadion. Dit natuurlijk aan de zijlijn. Je mag tevens een blik werken in de kleedkamers, persruimte en op de perstribune.

 
Meer informatie?

Camp Nou
5x zien en doen in Barcelona
Barcelona
Barcelona voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl