bijzondere plaatsen > Spanje > Barcelona > Barceloneta

BARCELONETA

BARCELONA

Voor strandliefhebbers is de wijk La Barceloneta één van de fijnste plekjes van de stad Barcelona. Het strand van La Barceloneta is het populairste strand van de stad. Toeristen komen hier in de zomer graag om te zonnen, net als de lokale bevolking die hier graag de vrije uurtjes doorbrengt.

Barceloneta ligt in een driehoek tussen Port Vell, de Olympische haven en het centrum van de stad. Het is bereikbaar per metro, fiets, fietstaxi en bus. Aan de noordkant van La Barceloneta kun je je auto parkeren in een grote parkeergarage.

 

Langs het strand ligt een geweldige wandelpromenade. Op en langs het strand vind je terrasjes en strandbars. De achter het strand gelegen wijk zelf is ook de moeite waard om eens doorheen te wandelen. La Barceloneta is een must-do als je in de zomer in Barcelona bent.

 
Meer informatie?

Barceloneta
Barceloneta
alles over Barcelona
Barcelona voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl