bijzondere plaatsen > SloveniŽ > Skigebied Vogel

SKIGEBIED VOGEL

SLOVENIň

Het Vogel skigebied is gelegen in SloveniŽ boven het meer van Bonhinj. Het skigebied ligt op 1537 meter hoogte. Het skigebied ligt in het Triglav nationaal park. Zowel in de zomer als winter kun je met een gondellift naar boven. Vanaf het skigebied heb je een prachtig uitzicht over de Ligurgische alpen en het meer van Bonhinj.

In Vogel zijn diverse skipistes te vinden van diverse moeilijkheidsgraad. Ook kun je er andere activiteiten doen in de sneeuw zoals langlaufen. De biatlon is een belangrijke sport in SloveniŽ en wordt ook in en rondom Vogel veel beoefend. In de wintermaanden ligt er door de hoogte van het skigebied niet altijd veel sneeuw.

 

In de zomermaanden wordt er in het skigebied van Vogel vooral veel gewandeld. Er zijn diverse korten en lang afstandsroutes uitgezet. Hoewel de routes wat betreft wandelpad niet erg uitdagend zijn ,heb je er wel de gehele weg een geweldig uitzicht. Op de berg zelf is ook een downhillparcours voor mountainbikes. Je gaat met de skilift naar boven en met je MTB naar beneden.

 
Meer informatie?

Skigebied Vogel
SloveniŽ bezienswaardigheden top 10
SloveniŽ informatie
SloveniŽ voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl