bijzondere plaatsen > Sint Maarten / Saint-Martin > Pic Paradis

PIC PARADIS

SINT MAARTEN / SAINT-MARTIN 

Het eiland Sint Maarten is grotendeels heuvelachtig en groen. De grootste heuvel is Pic Paradis dat redelijk centraal op het eiland ligt. Deze heuvel is te bezoeken na een autorit van tien minuten vanaf de weg Marigot-Grand Case en vervolgens een wandeling van tien tot vijftien minuten om het laatste stukje af te leggen.

Door middel van bordjes 'VIEW' wordt je naar het uitzichtpunt van Pic Paradis geleid. Daar eenmaal aangekomen kun je genieten van een fraai uitzicht over het noordoostelijke deel van het eiland. De kant die goed uitzicht biedt in zuidelijke richting staat volgebouwd met een paar villa's.

 

Onderweg naar de top passeer je een paar plekken die een redelijk uitzicht bieden op het regenwoud dat aanwezig is op de heuvels. De smalle weg naar boven biedt helaas weinig ruimte om met de auto af en toe te stoppen. Waar dat wel kan moet je vooral ook eens op de prachtige vlinders letten die hier rondvliegen.

 
Meer informatie?

Pic Paradis
Sint Maarten in 24 foto's
Sint Maarten voor beginners
Sint Maarten bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl