bijzondere plaatsen > Sint Maarten > Maho Beach

MAHO BEACH

SINT MAARTEN 

Het aan de zuidkust van Sint Maarten gelegen strand Maho Beach is een wereldberoemd fenomeen onder vliegtuigspotters. Dit is de plek waar de vliegtuigen laag over het strand vliegen om enkele tellen later op de landingsbaan van Princess Juliana International Airport te landen. Dit zorgt vaak voor spectaculaire foto's en video's.

Hoogtepunt is het moment waarop het grootste vliegtuig zijn daling inzet: de Boeing 747 van KLM. Op het moment dat deze superjumbo landt is het extra druk op en rondom Maho Beach. Populaire hangout is de Sunset Beach Bar die een goed uitzicht geeft op de dalende vliegtuigen.

 

Vertrekkende vliegtuigen zorgen voor een gevaarlijke jetblast op het strand van Maho Beach. Niet voor niets staan er waarschuwingsborden bij de weg. Toch is het een zeer populaire bezigheid om de kracht van de straalmotoren op je lijf te ondervinden op het moment dat die met volle kracht vertrekken om succesvol op te kunnen stijgen.

 
Meer informatie?

Maho Beach
Sint Maarten in 24 foto's
Sint Maarten voor beginners
Sint Maarten bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl