bijzondere plaatsen > Portugal > Porto > Mercado de Bolhão

MERCADO DE BOLHÃO

PORTO

De Marcado de Bolhão is de markt van Porto. De markt is te vinden Tussen de Rue de Formosa en de Rue Fernandes Tomás. Door het grote hoogteverschil tussen deze twee straten bestaat de markt uit twee verdiepingen. De Bolhão is de plek in Porto waar je moet zijn voor verse producten.

Het aanbod is er niet heel erg groot en seizoensgebonden. Veel toeristen zal je echter niet tegenkomen op de markt want deze markt is er hoofdzakelijk voor de locals. Naast heerlijke groenten, vers gedraaide worsten en de visvangst van de dag zijn er ook levende dieren te vinden op de markt.

 

Het is ook mogelijk om je net gekochte producten te laten klaarmaken in het cafeetje dat op te markt te vinden is. De Mercado de Bolhão is van maandag tot en vrijdag geopend van 07:00 tot 19:00 en op zaterdag van 07:00 tot 13:00. Het is verstandig om zo vroeg mogelijk te komen aangezien voor veel producten geldt op is op.

 
Meer informatie?

Mercado de Bolhão
Mercado de Bolhão
Porto voor beginners
Porto tips

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl