bijzondere plaatsen > Portugal > Madeira > Mercado dos Lavradores

MERCADO DOS LAVRADORES

MADEIRA

Als je op Madeira bent en je bent fan van markten ben dan moet je zeker een bezoekje brengen aan de groente en fruit markt van Funchal. Deze bijzondere markt is te vinden midden in het historische centrum van de stad. De markt bestaat uit meerdere delen die allemaal in een gebouw van meerdere verdiepingen te vinden zijn.

Het grootste en belangrijkste deel van de markt wordt ingenomen door de groente en fruit kramen. Bijzonder is dat het op deze markt heel gewoon is om alles te proeven. Ben je toerist dan zullen de verschillende kooplui gelijk naar je toekomen om je van alles aan te bieden. Proef gerust en voel je niet verplicht om iets te kopen.

 

Op de markt wordt er ook behoorlijk wat gedroogd fruit en kruiden verkocht. Deze overheerlijke gesuikerde lekkernijen kun je natuurlijk eerst proeven voordat je ze koopt. Het laatste deel van de markt is de vishal waar enorme tonijnen en ander vissen. Omdat je zo goed als overal van mag proeven liggen de prijzen op de Mercado do Lavradores wel iets hoger.

 
Meer informatie?

Mercado dos Lavradores
Madeira voor beginners
Madeira in 24 foto's
Madeira bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl