bijzondere plaatsen > Portugal > Algarve > Praia Marinha

PRAIA MARINHA

ALGARVE

Praia Marinha is een van de mooiste stranden van de wereld. Het is gelegen in de Algarve. Een van de meest geliefde toeristische bestemmingen in de Portugal. Het is gelegen tussen de dorpjes Carvoeiro en ArmaÁ„o de PÍra. Om bij het strand te komen moet je een flink aantal trappen afdalen.

Praia Marinha bestaat uit een paar kleine beschutte baaitjes omgeven door enorme hoge rotskliffen. Het strand ligt tussen de hoge rotsen in wat een erg beschut gevoel geeft. Het water is er ruig door de stroming van de Atlantische oceaan.

 

Wie wil kan bovenaan de rotsen een wandelpad volgen langs de kliffen en op die manier het strand van bovenaf bekijken. Vanaf boven heb je ook goed zicht op de verschillende vogels die broeden in de inhammen van de rotsen.

 
Meer informatie?

Praia Marinha
Algarve voor beginners
Algarve klimaatinfo
mooiste dorpjes van de Algarve

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl