bijzondere plaatsen > Oostenrijk > Wenen > Figlmüller

FIGLMÜLLER

WENEN

Als je het over Wenen hebt dan is het eerste gerecht dat je waarschijnlijk te binnenschiet de Wiener Schnitzel. Dit gerecht van gepaneerd kalfsvlees zou uit Wenen afkomstig zijn. Nou zijn er natuurlijk veel plekken in Wenen waar je de Wiener Schnitzel of varianten hierop kunt eten, maar Figlmüller zou volgens velen de beste zijn.

Natuurlijk serveert Figlmüller de traditionele Wiener Schnitzel. Nog populairder eigenlijk is de Figlmüller-schnitzel die van varkensvlees in plaats van kalfsvlees gemaakt wordt. Een heerlijke aardappelsalade met kernöl en een glas Oostenrijks bier erbij en klaar ben je. Houd rekening met het grote formaat van de schnitzels.

 

In Wenen zijn er twee restaurants van Figlmüller te vinden, die redelijk dicht bij elkaar liggen. Daarnaast heeft Figlmüller twee taverna's. Reserveren bij de restaurants is eigenlijk noodzakelijk. Er is weinig kans dat je zomaar binnen kunt lopen en aan kunt schuiven. Reserveren kun je online doen via hun eigen website.

 
Meer informatie?

Figlmüller
Figlmüller
Wenen bezienswaardigheden
Wenen voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl