bijzondere plaatsen > Nederland > Tropical Zoo

TROPICAL ZOO

NEDERLAND

De voormalige vlindertuin van Berkenhof is uitgegroeid tot een complete tropische dierentuin. Behalve vlinders vind je in het prachtig aangelegde overdekte park ook andere dieren zoals apen, kameleons, slangen en spinnen.

Berkenhof's Tropical Zoo heeft drie jaar op rij de prijs gewonnen van het "Leukste Uitje van Zeeland" volgens de ANWB. Voor jong en oud is de Tropical Zoo een leuk dagje weg.

 

In 2013 is de Kid's Jungle opengegaan, waar kinderen heerlijk kunnen klimmen en klauteren. De papa's en mama's kunnen dan lekker even uitrusten in het restaurant.

 
Meer informatie?

Berkenhof's Tropical Zoo
Zeeland voor beginners
Zeeland bezienswaardigheden top 10
Zeeland informatie

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl