bijzondere plaatsen > Marokko > Sahara

SAHARA

MAROKKO

In het zuidoostelijk deel van Marokko zijn er verschillende delen van de Sahara te vinden. Deze hebben een grote aantrekkingskracht op de verschillende toeristen in het land. Vanuit behoorlijk wat steden en toeristische plaatsen worden er excursies georganiseerd naar de Sahara.

Een excursie naar de Sahara begint in de meeste gevallen met een kamelentocht van enkele uren naar een verlaten deel van de woestijn. Verscholen achter grote zandhopen zijn er verschillende bedoe´enkampen gebouwd. Waar je de nacht zal doorbrengen, maar niet voordat je er genoten hebt van een prachtige zonsondergang.

 

De avond is gevuld met muziek, dans en heerlijk eten en dat allemaal onder een heldere sterrenhemel. Het is opvallend hoeveel sterren je kunt zien zonder omgevingslicht. De volgende dag begint vroeg, nog voor zonsopgang word je wakker gemaakt zodat je de zon boven Algerije kan zien opkomen.

 
Meer informatie?

Oaurzazate
Oauzarzate klimaatinfo
Marokko bezienswaardigheden top 10
Marokko voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl