bijzondere plaatsen > ItaliŽ > VenetiŽ > Hilton Molino Stucky

HILTON MOLINO STUCKY

VENETIň

Met meer dan vijfhonderd kamers en suites is Hilton Molino Stucky het grootste hotel in het oude VenetiŽ. Basis voor het vijfsterrenhotel is een oude korenmolen, die in 2007 getransformeerd is tot het prachtige hotel. De naam van de korenmolen was Molino Stucky, een naam die nu in de hotelnaam verwerkt is.

Hilton Molino Stucky ligt op het eiland Guidecca. Om de meeste hoogtepunten van VenetiŽ te zien mot je eerst via het water naar het centrum reizen. Het Hilton hotel biedt haar gasten een gratis watershuttle aan naar Zattere en San Marco. Deze boottocht duurt vijf tot tien minuten.

 

Het hotel is van alle gemakken voorzien. Zo zijn er vijf bars en restaurants, waaronder Skyline. Dit is een bar op het dakterras waar je onder het genot van een drankje een fraai uitzicht op VenetiŽ er gratis bijkrijgt. Hilton Molino Stucky heeft een eigen spa waar je je heerlijk in de watten kunt laten leggen.

 
Meer informatie?

Hilton Molino Stucky
Hilton Molino Stucky
VenetiŽ
VenetiŽ voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl