bijzondere plaatsen > Italië > Navigli

NAVIGLI

ITALIË

Navigli is een wijk in Milaan. De naam verwijst naar de naviglio: vijf kanalen die met elkaar in verbinding staan. Navigli is een populaire uitgaanswijk, waar het vooral in het weekeinde gezellig druk is. Zeker bij goed weer is Navigli dé plek om op vrijdagavond of zaterdagavond te gaan eten of drinken.

Navigli ligt in het zuidwesten van Milaan, op een paar honderd meter van treinstation Porta Genova. Als je met de metro naar Navigli wilt reizen dan kun je ook het beste naar Porta Genova F.S. reizen. Dit metrostation is onderdeel van metrolijn M2 (de groene lijn).

 

Navigli biedt een leuke mix van verschillende bars, restaurants, wat hotels en ijssalons. Buiten Italiaans kun je hier ook verschillende buitenlandse keukens proberen, zoals Grieks, Spaans, Amerikaans en Aziatisch. Voor wie dat leuk vindt kun je ook nog op een restaurantboot eten. Volgens ons heb je Milaan niet gezien als je Navigli niet bezocht hebt.

 
Meer informatie?

Navigli
Milaan tips
Milaan bezienswaardigheden
Milaan voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl