bijzondere plaatsen > Italië > Milaan > Gouden Vierhoek van Milaan

GOUDEN VIERHOEK VAN MILAAN

MILAAN

Quadrilatero della Moda ofwel Quadrilatero d'Oro wordt gezien als het hart van modestad Milaan. In deze zogenaamde Gouden Vierhoek zit een hoge concentratie van modewinkels. Dit gebied wordt gezien als dé plek in Milaan waar je naartoe gaat om designermode te kopen. Daar hangt echter wel het gebruikelijke prijskaartje aan.

De belangrijkste straten van de Gouden Vierhoek zijn Via Montenapoleone, Via Manzoni, Via delle Spiga en Corsio Venezia. Straten en pleinen die binnen het gebied liggen of direct aansluiten op de Gouden Vierhoek zijn Via Borgospesso, Via Santo Spirito, Via Gesù, Via Sant'Andrea, Via Verri, Via Pisoni, Piazza San Babila, Piaza Meda en Via Bagutta.

 

Op straat is beperkte parkeerplek te vinden. Met de metro kun je naar de metrostations Montenapoleone of Duomo reizen. Populaire winkels in Quadrilatero d'Oro zijn o.a. Versace, Valentino, Burberry, Jimmy Choo, Gucci, Zegna, Armani, Prada en Louis Vuitton.

 
Meer informatie?

Gouden Vierhoek van Milaan
winkelen in Milaan
Milaan informatie
Milaan voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl