bijzondere plaatsen > ItaliŽ > Milaan > CityLife Milano

CITYLIFE MILANO

MILAAN

Op het moment dat we dit schrijven is CityLife een nieuwe wijk in aanbouw in Milaan. CityLife wordt gebouwd op het oude beursterrein Fieramilanocity. Nadat het grootste deel van Fiera Milano naar een nieuw complex ten westen van Milaan verhuisde, ontstond er in 2007 een groot dat in Milaan dat opgevuld diende te worden.

CityLife wordt een mix van wonen, werken en ontspanning. Kenmerkend voor het hele project is de opvallende vormgeving van de gebouwen. Organisch vormgegeven wooncomplexen, drie aparte wolkenkrabbers en een futuristisch vormgeven Museum voor Moderne Kunst zorgen voor een prachtige architectonische mix.

 

Binnen CityLife wordt er veel ruimte gecreŽerd in de vorm van een groots en modern stadspark. Dit zorgt er voor dat de drie wolkenkrabbers van de wijk, Torre Libeskind, Torre Hadid en Torre Isozaki, het podium krijgen dat ze verdienen in plaats van dat ze weggestopt worden in een grote brei van wolkenkrabbers.

 
Meer informatie?

CityLife Milano
alles over Milaan
Milaan tips
Milaan voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl