bijzondere plaatsen > ItaliŽ > Lago Maggiore > Terrastuinen van Isola Bella

TERRASTUINEN VAN ISOLA BELLA

LAGO MAGGIORE

De terrastuinen van Isola Bella behoren tot de mooiste en meest indrukwekkende van ItaliŽ. De terrastuin bestaat uit tien verschillende verdiepingen die op zijn hoogst zevenendertig meter boven het water van het Lago Maggiore uitsteekt.

De terrastuin van Isola Bella is uitgeroepen tot het mooiste park van ItaliŽ. Als je door de tuinen van het Palozzo heenloopt begrijp je direct waarom. De vele prachtige exotische planten, de prachtige kunstwerken, de kleine vijvers en de terrassen maken het een unieke tuin.

 

Door de tuin heen lopen van oudsher witte pauwen ook wel bruispauwen genoemd. Deze prachtige beesten zorgen ervoor dat de tuin nog meer elan krijgt dan dat het al heeft. In de tuin is tevens een voliŤre te vinden met valkparkieten.

 
Meer informatie?

Isola Bella
mooiste dorpjes in Piemonte
Lago Maggiore voor beginners
ItaliŽ

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl