bijzondere plaatsen > ItaliŽ > Gardameer > Villa Arcadio

VILLA ARCADIO

GARDAMEER

Eťn van de meest mooie en romantische boetiekhotels aan het Gardameer vind je in de heuvels bij het dorp SalÚ. Zodra je de honderden meters lange oprijlaan omhoog gereden bent sta je voor de entree van een prachtige accommodatie: Villa Arcadio. Dit door een familie gerund hotel telt slechts 18 kamers.

Villa Arcadio is gelegen binnen een tuin van maar liefst 12 hectare, waarop vooral fruitbomen en olijfbomen staan. Vanuit de infinitypool die bij het hotel ligt heb je een mooi uitzicht over de heuvels, de tuin en het Gardameer. Hetzelfde uitzicht heb je ook vanaf het terras waar het diner en het gratis ontbijt geserveerd wordt.

 

De kamers zijn smaakvol ingericht en van alle gewenste comfort voorzien. Een zelfde zorg is overigens ook besteed aan alle openbare ruimtes zoals de bar, de zitkamer en de gangen. Villa Arcadio is gevestigd in een historisch pand met karakter. Het is een ideale plek om lekker tot rust te komen en de drukte die heerst in de dorpen aan het Gardameer te ontlopen.

 
Meer informatie?

Villa Arcadio
Villa Arcadio via booking.com
SalÚ
Gardameer voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl