bijzondere plaatsen > Italië > Gardameer > Markt van Manerba del Garda

MARKT VAN MANERBA DEL GARDA

GARDAMEER

De markt van Manerba del Garda is één van de vele weekmarkten die aan het Gardameer gehouden wordt. Het is niet zo dat deze markten er uit springt ten opzichte van andere markten je aantreft aan het Gardameer, maar deze markt hebben we bezocht. Het is een voorbeeld van de weekmarkten zoals die in dit deel van Noord-Italië gehouden worden.

De weekmarkt van Manerba del Garda wordt iedere vrijdag gehouden vanaf een uur of acht 's morgens tot ongeveer 13 uur 's middags. De markt vind plaats in een aantal lager gelegen straten van Manerba del Garda. Parkeerplek vinden kan lastig zijn als je vanaf de verkeerde kant de nart benadert.

 

Het aanbod van kramen op deze weekmarkt is redelijk representatief voor wat je op een doorsnee markt aan het Gardameer aantreft. Het gaat vooral om kleding, huishoudelijke artikelen, tassen, groente, fruit en lokale lekkernijen. Dit is een uitstekende plek om authentieke salami's of streekkazen te kopen. Ook lekkernijen zoals honing en wijnen kun je op de markt kopen.

 
Meer informatie?

Manerba del Garda
mooiste dorpjes aan het Gardameer
Gardameer voor beginners

Gardameer bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl