COMOMEER / ITALIE

 

Bijzondere plaatsen aan het Comomeer

Het Comomeer behoort al vele jaren tot de populairste bestemmingen in het noorden van Frankrijk. Samen met het Lago Maggiore en het Gardameer vormt het Comomeer de drie grote meren van ItaliŽ. Het is er minder toeristisch dan aan het Gardameer maar in de zomermaanden zijn er ronde het meer vele tienduizenden toeristen te vinden die hier komen genieten van een zon, zee en strand vakantie. Het leuke van het Comomeer is dat de regels ten opzichte van het varen op het meer veel minder streng zijn dan bijvoorbeeld op het Lago Maggiore. Je kunt dus vrij gemakkelijk met je eigen boot of bootje naar het Comomeer gaan.
De mooiste stad aan het meer is Como deze stad staat van oudsher bekend om zijn zijde-industrie. Tegenwoordig is het een populaire stad voor een kort stedenbezoek waar je heerlijk kunt shoppen. Vergeet zeker niet een bezoek te brengen aan de kathedraal van Como.

 

Omdat er slechts ťťn grote weg rond het meer loopt kan het behoorlijk druk zijn met verkeer aangezien ook de bussen en het vrachtverkeer over deze weg moeten. Dit kan voor behoorlijke vertragingen zorgen. De omgeving van het meer is behoorlijk volgebouwd waardoor je veel minder campings aan het meer vind dan aan de andere meren. De campings die er wel te vinden zijn hebben relatief kleine plaatsen en zijn hoofdzakelijk in het noordelijke deel van het meer gevestigd.

Bijzondere plaatsen aan het Comomeer

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen aan het Comomeer bewonderen:
 
Comomeer
Dom van Como
Villa Carlotta
 

Bijzondere plaatsen in ItaliŽ

Het Comomeer ligt in ItaliŽ. Wil je alle bijzondere plaatsen in ItaliŽ zien?
Ga dan naar onze ItaliŽ pagina!

MEER INFORMATIE OVER HET COMOMEER

Comomeer bezienswaardigheden top 10
Comomeer nieuws
Comomeer voor beginners
mooiste dorpjes aan het Comomeer

COMOMEER WEER & KLIMAAT

Comomeer klimaatinfo

COMOMEER OP STARTPAGINA.NL

Comomeer startpagina

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl