bijzondere plaatsen > Ierland > Guinness Storehouse

GUINNESS STOREHOUSE

IERLAND

Op loopafstand van het oude centrum van Dublin staat de Guinness storehouse. Deze voormalige fabriek is tegenwoordig in gebruik als bezoekerscentrum. In de Guinness storehouse wordt je alles verteld over het brouwproces van Guinness en de tour wordt afgesloten met een versgetapt glas Guinness.

Tijdens de tour maak je kennis met alle ingrediënten die aan het bier worden toegevoegd. Tevens wordt er door middel van teksten die op de muur zijn geschreven en videoschermen uitgelegd hoe het bier aan zijn bijzondere kleur komt.

 

Het bezoekerscentrum van Guinness heeft de vorm van een enorm Guinness glas. Je moet echter wel wat fantasie gebruiken om deze daadwerkelijk te kunnen zien als je hier rondloopt. De rondleiding eindigt op de bovenste verdieping waar je onder het genot van een Guinness een prachtig uitzicht heb over de stad Dublin.

 
Meer informatie?

Dublin bezienswaardigheden
Dublin bezienswaardigheden top 10
Dublin in één dag
Dublin

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl