bijzondere plaatsen > Hongarije > Boedapest > Icebar Budapest

ICEBAR BUDAPEST

BOEDAPEST

Boedapest heeft in navolging van andere grote toeristische steden haar eigen ijsbar. Bij temperaturen van enkele graden onder het vriespunt kun je genieten van cocktails die geserveerd worden in glaasjes van ijs. Om deze glazen vast te kunnen houden worden er handschoenen verstrekt.

Bij de entreeprijs is ten minste één cocktail inbegrepen. De basisprijs is inclusief een alcoholvrije cocktail. Tegen een meerprijs geniet je van een op Finlandia vodka gebaseerde ijskoude cocktail.

 

Het koude interieur is voorzien van allerlei ijssculpturen. Om de kou te weerstaan worden er warme poncho's uitgeleend aan de bezoekers. Wie denkt de kou zonder poncho te kunnen trotseren die wacht een onaangename verrassing, want de temperatuur van min 1 tot min 7 graden voelt echt koud aan.

 
Meer informatie?

Icebar Budapest
Icebar Budapest
Boedapest
Boedapest voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl