bijzondere plaatsen > Hongarije > Boedapest > Fashion Street

FASHION STREET

BOEDAPEST

Deák Ferenc utca is een winkelstraat in de Hongaarse hoofdstad Boedapest die beter bekend staat onder de naam 'Fashion Street. Deze autovrije straat bevindt zich binnen het centrum van stadsdeel Pest.

Overeenkomst tussen veel winkels is de manier waarop de gevels vormgegeven zijn. Zwarte en gouden kleuren voeren hier de boventoon. De logo's zijn standaard in het goud uitgevoerd. Zelfs koffieketen Starbucks doet hier aan mee.

 

In Fashion Street vind je vooral modewinkels, aangevuld met wat horeca en hotels. Het zijn vooral de wat betere modemerken die je in dit deel van Boedapest terugziet.

 
Meer informatie?

Fashion Street
Fashion Street
Boedapest
Boedapest voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl