bijzondere plaatsen > Hongarije > Boedapest > Centrale Markthal

CENTRALE MARKTHAL

BOEDAPEST

De Centrale Markthal of Grote Markt (Nagycsamok) is een grote overdekte markt in het centrum van Boedapest. Binnen het prachtige bouwwerk bevinden zich bijna tweehonderd kraampjes is dagelijks geopend met uitzondering van de zondag. Je kunt er al vanaf 6 uur 's morgens terecht.

Voor lokale mensen is de Centrale Markthal dé plek om verse groentes, fruit, kaas, vlees, vleeswaren en kruiden te halen. Dit soort producten vind je op fraaie wijze uitgestald op de begane grond. De bovenste verdieping is voor andere producten bedoeld.

 

De overdekte markt is een populaire bezienswaardigheid onder toeristen die Boedapest bezoeken. Het behoort tot de mooiste markten van Europa en is dé plek om lokale lekkernijen mee te kopen om mee te nemen naar huis of er ter plaatse van te genieten.

 
Meer informatie?

Centrale Markthal
Centrale Markthal
Boedapest
Boedapest voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl