bijzondere plaatsen > Gambia > Albert Market

ALBERT MARKET

GAMBIA

De Albert Market in Banjul is niet de grootste maar wel de bekendste markt van Gambia. Het is een van de populairste toeristische bezienswaardigheden in Gambia. Met name omdat je op de markt in contact komt met het ware Gambiaanse leven. De eerste keer dat je de Albert Market bezoekt zal je overdonderd worden door de geuren en kleuren van de markt.

Als je door de smalle gangen van de markt loopt dan heb je het gevoel dat je je door een mierenhoop van mensen een weg moet banen. De markt bezoeken met een gids is dan ook een must. Zonder gids heb je een grote kans om te verdwalen en hij kan je de leukste en mooiste plekjes van de markt laten zien.

 

Naast groente fruit en andere etenswaren wordt er op de markt ook kleding verkocht. Met name de ze kleding verkopers proberen je spullen aan te smeren. Shirts van het Gambiaanse voetbalelftal maar ook van alle ander grote clubs en landen ter wereld zijn er op de markt te vinden. Op de markt is het vrij normaal om af te dingen.

 
Meer informatie?

Albert Market
markten in Gambia
Gambia voor beginners
waar overnachten in Gambia

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl