bijzondere plaatsen > Frankrijk > Parijs > Ladurée

LADURÉE

PARIJS

Patissier Ladurée is een begrip in Parijs en ver daarbuiten. Ze zijn de uitvinders van de macaron en worden nog steeds gezien als de beste makers van deze overheerlijke amandelkoekjes. Macarons worden in allerlei smaken en kleuren aangeboden. Kritiek van liefhebbers is dat Ladurée erg conservatief is in het smaakaanbod.

In Parijs zijn er in totaal 6 winkels van Ladurée. Hier kun je natuurlijk alle soorten macarons kopen, maar ook heerlijke taarten en gebakjes. Wie in de vitrines van Ladurée kijkt die krijgt vanzelf trek in wat zoetigheid. Ladurée is zo populair dat op drukkere tijdstippen er rijen op straat ontstaan om naar binnen te kunnen gaan.

 

Bij Ladurée kun je ook terecht voor koffie of thee met wat lekkers. Complete lunches of brunches zijn ook mogelijk. Net als in de winkel liggen de prijzen in het koffiegedeelte ook aan de hoge kant. Je krijgt echter wel een gratis water naast je koffie! Ladurée heeft tegenwoordig ook een eigen cosmetica-, parfum- en chocoladelijn.

 
Meer informatie?

Ladurée
Ladurée

Parijs informatie
Parijs voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl