bijzondere plaatsen > Frankrijk > Chateau la Fragne

CHATEAU LA FRAGNE

FRANKRIJK

Chateau la Fragne is een prachtig kasteeltje in het dorp Lubersac. De Nederlandse familie Rijntjes heeft het kasteel omgetoverd tot een bijzondere plek in het prachtige Franse landschap.

Je kunt overnachten in sfeervolle kamers, die geheel in neo-klassieke stijl ingericht zijn. Je hoeft niet op pad om te gaan eten. De eigenaars zorgen voor een prima verzorging van de inwendige mens.

 

Chateau la Fragne is een heerlijk plekje om een paar nachten te verblijven op weg naar je vakantiebestemming of om lekker een week te verblijven. Chateau la Fragne is ook een prachtlocatie om een bruiloft te vieren.

 
Meer informatie?

Chateau la Fragne
Chateau la Fragne op Facebook
2 dagen in La Fragne

Frankrijk voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl