bijzondere plaatsen > Frankrijk > Bretagne > Univers du poete ferrailleur

UNIVERS DU POETE FERRAILLEUR

BRETAGNE

Net buiten het dorpje Lizio ligt het levenswerk van de kunstenaar Robert Coudray. Deze kunstenaar maakt met behulp van schroot de meest fantastische objecten die hij hier in zijn tuin tentoon heeft gesteld. Hij heeft een fantastische kleurrijke wereld geschapen vol fantasievolle objecten.

In de tuin zelf staan enkele prachtige huisjes. In prachtige vormen en kleuren doen ze bijna sprookjesachtig aan. Naast de huisjes lopen er kippen los rond en zijn er door de tuin heen diverse spelletjes gemaakt en objecten die je laten zien hoe je zuinig met energie kan omgaan.

 

In de 2 grotere schuren vind je diverse bewegende objecten. Druk je hier op een knopje dan komen de objecten tot leven. Don Quichot zit achter de molens aan, een boot vliegt met ballonen door de lucht. Vooral voor kleine kinderen is het een magische plaats waar ze helemaal in hun eigen fantasie kunnen duiken.

 
Meer informatie?

Lizio
Bretagne voor beginners
Bretagne informatie
Bretagne bezienswaardigheden

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl