bijzondere plaatsen > Frankrijk > Bretagne > Aquarium van Saint Malo

AQUARIUM VAN SAINT MALO

BRETAGNE

Aan de rand van Saint Malo ligt het prachtige zeeaquarium Grand Aquarium Saint Malo. Bij binnenkomst kom je terecht in een heuse piraten wereld die je alle wonderen van de zee laat zien. Zowel de wereld van de ze rondom Saint Malo als die van meer warmere oorden.

In het aquarium zijn naast de kleinere aquaria ook enkele grote bassins te vinden met grote roggen, zeeschildpadden en haaien. Bijzonder is ook het aanraak bassin. Hier mag je met je handen het water in en de diverse vissen aanraken. Er liggen krabben, schollen, karpers en andere aaibare vissen in ondiepe bassins zodat ook de kleintjes er makkelijk bij kunnen.

 

Grootste verrassing van het aquarium staat je aan het einde van het bezoek te wachten. Na alle aquaria gezien te hebben kun je nog een tochtje maken in een onderzeeŽr. In deze attractie ga je daadwerkelijk in een onderzeebootje door een aquarium terwijl de haaien langs je raampje zwemmen en je allerlei andere mooie vissen voorbij ziet komen.

 
Meer informatie?

Aqaurium van Saint Malo
Bretagne voor beginners
Bretagne informatie
Bretagne bezienswaardigheden

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl