bijzondere plaatsen > Estland > Tallinn Flower Festival

TALLINN FLOWER FESTIVAL

ESTLAND

In het jaar 2009 werd in de Estse hoofdstad Tallinn voor het eerst het jaarlijkse bloemenfestival gehouden: Lille Festival Tallinn. Landschapspecialisten en kunstenaars toveren Tornide väljak om tot een park waar van alles te ontdekken valt. Het Bloemenfestival wordt in de zomermaanden georganiseerd.

De foto's op deze pagina zijn genomen tijdens de vijfde editie van het Tallinn Flower Festival (24 mei tot en met 24 augustus 2013.
De thema's tijdens dit bloemenfestival: "Genezende Tuinen" en "De Tuin als Kunstwerk".

 

Tornide väljak, waar het Bloemenfestivak gehouden wordt, ligt aan de noordwestkant van het centrum, net buiten de middeleeuwse stadsmuren van Tallinn. Het park en dus ook het Tallinn Flower Festival zijn vrij toegankelijk.

 
Meer informatie?

Tallinn Flower Festival
Tallinn Flower Festival
Tallinn informatie
Tallinn voor beginners

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl