bijzondere plaatsen > Duitsland > Keulen > Kerstmarkten van Keulen

KERSTMARKTEN VAN KEULEN

KEULEN

De kerstmarkten van Keulen behoren tot de best bezochte kerstmarkten van Duitsland en daarmee eigenlijk van de hele wereld. Gemiddeld worden er in de adventsperiode zo'n tiental officiële kerstmarkten in de stad Keulen gehouden. Daarnaast zijn er nog een aantal kleine kerstmarkten in de voorsteden en wijken van Keulen.

De kerstmarkt bij de Dom van Keulen wordt vanwege haar ligging als dé kerstmarkt van Keulen gezien. Groter is echter de kerstmarkt van Aldstadt die verspreid staat over de Alter Markt en de Heumarkt. Op de Heumarkt loopt een fraai aangelegde ijsbaan door de kerstmarkt heen, waardoor je hier heerlijk kunt schaatsen.

De kerstmarkten van Keulen beginnen eind november en duren tot vlak voor Kerstmis. De kerstmarkten zijn op hun mooist zodra de schemer invalt. De drukte neemt dan ook vrij snel toe. In het weekeinde is het erg druk op de kerstmarkten. Met kleine kinderen is het dan al snel té druk.

 
Meer informatie?

Kerstmarkten van Keulen
Keulen informatie
Keulen voor beginners
Keulen bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl