bijzondere plaatsen > Duitsland > Keulen > Chocolademuseum in Keulen

CHOCOLADEMUSEUM IN KEULEN

KEULEN

Het Imhoff-Schokoladenmuseum is één van de populairste musea van Duitsland. Dit chocolademuseum ligt in Keulen. Het laat alles zien wat je wilt weten over cacao, de verwerking van cacao en chocolade. Voor ware chocoholics is dit één van de beste chocolademusea ter wereld.

Chocoladefabrikant Lindt is partner van het museum. Zij hebben een kleine productielijn weggezet in het chocolademuseum waar je kunt zien hoe men de kleine tabletjes melkchocolade van Lindt maakt en verpakt. Je kunt hier ook de smaak ervaren door middel van een stokje met vloeibare melkchocolade.

Het museum werkelijk bijna alle facetten zien van chocolade. Wie na afloop van de wandeling door het chocolademuseum trek heeft gekregen in chocolade die kan in het winkeltje kiezen uit een enorm assortiment aan chocoladeproducten. Ook is er de mogelijkheid om verse warme chocolademelk te drinken.

 
Meer informatie?

Imhoff-Schokoladenmuseum
Imhoff-Schokoladenmuseum
Keulen voor beginners
Keulen bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl