bijzondere plaatsen > Duitsland > Kerstmarkt CentrO Oberhausen

KERSTMARKT CENTRO OBERHAUSEN

DUITSLAND

Jaarlijks wordt er bij winkelcentrum CentrO een grootse kerstmarkt gehouden die ook door Nederlanders erg goed bezocht wordt. CentrO ligt in het Neue Mitte van Oberhausen en is daarmee eigenlijk het nieuwe centrum van de Duitse industriestad. De Kerstmarkt bij CentrO is altijd één van de vroegste van het jaar. Meestal start de kerstmarkt half november al.

De kerstmarkt van CentrO bestaat uit drie delen: de Bergweihnachtsmarkt, Santa's Village en de Wichtelmarkt. In totaal staan er ongeveer 150 houten stalletjes die een goede mix bieden van koopwaar, eten en drinken. Alle typische winterse lekkernijen zijn hier te vinden zoals glühwein, lebkuchen en allerlei typische Duitse vleesgerechten.

 

Bij CentrO kun je gratis parkeren. Houd er rekening mee dat het in het weekeinde erg druk kan zijn. Als je wilt weten wat te doen in Oberhausen als het geen kerstmarkt is? Er zijn voldoende andere activiteiten en  bezienswaardigheden. En natuurlijk kun je altijd gewoon gaan winkelen in CentrO.

 
Meer informatie?

Kerstmarkt CentrO Oberhausen
CentrO
Oberhausen informatie
Oberhausen als budgetbestemming

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl