bijzondere plaatsen > Duitsland > Düsseldorf > Observatiedek Düsseldorf Airport

OBSERVATIEDEK DÜSSELDORF AIRPORT

DÜSSELDORF

Düsseldorf Airport is de internationale luchthaven van de Duitse stad Düsseldorf. Bezoekers kunnen tegen betaling het observatiedek bezoeken, die te vinden is boven op Terminal B. Het bezoekersdek biedt uitzicht op een deel van de luchthaven, op geparkeerde vliegtuigen en op de start- en landingsbanen van het vliegveld.

Het beste zicht op het landen en opstijgen heb je in de middag. Op dat moment heb je de zon in de rug, zodat de vliegtuigen het beste uitgelicht worden. Houd er rekening mee dat bij slecht weer het observatiedek gesloten kan worden. Dit is bijvoorbeeld bij sneeuwval of zware onweersbuien.

Vliegtuigspotters die vliegtuigen tijdens de start of landing willen vastleggen die hebben een zoombereik van tenminste tweehonderd millimeter nodig. Beter nog is dat je tot 300 of zelfs 400 mm in kunt zoomen.

 
Meer informatie?

Düsseldorf Airport
Düsseldorf Airport
Düsseldorf voor beginners
Düsseldorf bezienswaardigheden top 10

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl