bijzondere plaatsen > Dominicaanse Republiek > Punta Cana

PUNTA CANA

DOMINICAANSE REPUBLIEK 

De tropische stranden van Punta Cana zijn uitgegroeid tot een zeer belangrijke toeristische trekpleister binnen de Dominicaanse Republiek. Sinds men hier in de jaren tachtig begonnen is met het bouwen van hotels is er toerisme ontstaan in deze meest oostelijke regio van het eiland Hispaniola.

Wie een plaatje in zijn hoofd moet creŽren van een betoverd mooi strand dat voldoet aan een ideaalbeeld die zal al snel iets verzinnen wat heel veel lijkt van wat je in Punta Cana ziet: een betoverend wit zandstrand met een heldere blauwe zee en groene palmbomen die wat vriendelijk wuiven op het ritme van de wind.

 

Het drukst bezochte strand is Playa BŠvaro. De tientallen hotelresorts die hier staan zijn jaarlijks goed voor miljoenen toeristen. Wie een wandeling over het strand maakt die zal daar zelden alleen lopen. Wie echter vroeg op is die kan de nog een beetje van de pure schoonheid van het strand genieten.

 
Meer informatie?

Punta Cana voor beginners
Punta Cana winterzon
Punta Cana info

Punta Cana klimaatinfo

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl