HAVANA / CUBA

 

Bijzondere plaatsen in Havana

Op het moment dat wij voor de allereerste keer Havana bezochten waren we meteen verliefd. Esthetisch gezien is het niet de mooiste stad ter wereld, wat vooral veroorzaakt wordt door achterstallig onderhoud en het gebrek aan buitenlands kapitaal door het handelsembargo. Wat sommigen als armoedig ervaren, vinden wij meer een rijkdom. Straten die niet gedomineerd worden door neonreclames van bekende internationale merken is iets wat op deze wereld steeds zeldzamer wordt. In Havana zie je de stad eigenlijk zoals die ooit ontworpen is. Het enige wat vaak ontbreekt is reparaties en een goede lik verf op de prachtige koloniale panden die je in de straten van Havana ziet.

Niet voor niets dat de UNESCO de complete oude binnenstad op de Werelderfgoedlijst heeft geplaatst en dat de stad een artieste zoals Camila ertoe verleid heeft om met het lied 'Havana' een muzikale ode aan de hoofdstad van Cuba te brengen.

 

Bijzondere plaatsen in Havana

Op deze site kun je de volgende bijzondere plaatsen in Havana bewonderen:
 
Bodeguita del Medio
Floridita
Fusterlandia
Habana Vieja
Museo de la Revolución
Oldtimers van Havana
 

Bijzondere plaatsen in Cuba

Havana  ligt in Cuba. Wil je alle bijzondere plaatsen in Cuba zien?
Ga dan naar onze Cuba pagina!

MEER INFORMATIE OVER HAVANA

Havana bezienswaardigheden top 10
Havana tips
Havana voor beginners

HAVANA WEER & KLIMAAT

Havana klimaatinfo

HAVANA OP STARTPAGINA.NL

Havana startpagina

 

   
 
Volg ons op Facebook

Via onze facebookpagina kun je op de hoogte blijven van updates van bijzondereplaatsen.nl, reageren op bijzondere plaatsen of jouw bijzondere plaatsen met ons delen!

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl