bijzondere plaatsen > Costa Rica > Nationaal Park Volcano Arenal

NATIONAAL PARK VOLCANO ARENAL

COSTA RICA

De Arenal vulkaan is een van de actiefste vulkanen van Costa Rica. Uit de krater stijgen nog steeds rookpluimen op. Het gebied rondom de vulkaan is n groot nationaal park. De omgeving is zeer geliefd voor outdoor sports en thermale baden. In en rondom La Fortuna zitten veel aanbieders van excursies.

Wie graag actief bezig is kan rondom de Arenal vulkaan zijn slag slaan. Overal zijn er hier mogelijkheden voor ziplinen, rijden met quads door de omgeving, paardrijden, kanon en raften. Wie wil kan ook een gedeelte van de vulkaan beklimmen en een wandeling maken op de gesolde lavaresten van de laatste uitbarsting.

 

De vulkaan van Arenal is een werkende vulkaan is met veel thermale baden. Op verschillende plaatsen rondom de vulkaan komen er warme bronnen naar boven. Heb je geen zin om veel geld te betalen in een resort, dan kun je ook gewoon gratis zelf de rivier in springen. De warme Chollin rivier heeft ook een aantal punten waar je een bad in kunt nemen tussen locals en wasberen.

 
Meer informatie?

Nationaal Park Volcano Arenal
Costa Rica informatie
Costa Rica voor beginners

Costa Rica winterzon

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl