bijzondere plaatsen > Costa Rica > Nationaal Park Manuel Antonio

NATIONAAL PARK MANUEL ANTONIO

COSTA RICA

Dit nationale park is gelegen in de provincie Puntaneras vlakbij het plaatsje Quepos. Hoewel het maar een klein nationaal park is kent het een enorme biodiversiteit en een heel divers landschap. Mooie watervallen, prachtige bossen, maar ook bijzondere mooie witte stranden met een azuurblauwe zee. Als het niet teveel geregend heeft is het hier prachtig snorkelen.

Er zijn verschillende goed aangelegde wandelpaden in het park. Je kunt er voor kiezen deze alleen te bewandelen of met een gids. Deze hebben vaak grote verrekijkers bij om je slangen en vogels in de bomen te kunnen laten zien. Vaak ga je dan wel met een grotere groep mee. Loop je alleen dan kun je ook doodskopaapjes en luiaards spotten in het park.

 

Eindig je wandeling door Manuel Antoinio vooral met een duik in het heerlijke water. De twee stranden van het Nationaal park zijn erg mooi en het is er heerlijk zwemmen. Let wel goed op je spullen. De wasbeertjes en aapjes hier zijn erg gebrand op eten en maken zonder enige moeite de rits van je rugzak binnen enkele tellen open. Chips en boterhammen weten ze snel te vinden.

 
Meer informatie?

Nationaal Park Manuel Antonio
Costa Rica bezienswaardigheden
Costa Rica voor beginners

Costa Rica winterzon

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl