bijzondere plaatsen > Costa Rica > Luiaardopvang

LUIAARDOPVANG

COSTA RICA

Luiaards zijn misschien wel de leukste dieren van Costa Rica. Met hun gracieuze langzame bewegingen en zachtaardige karakter zijn ze erg geliefd bij menig toerist. In de Sloth Sanctuary, Luiaards opvang in Cahuita worden gewonden luiaards opgevangen. Ook worden er baby luiaards verzorgd die door hun moeder zijn achtergelaten.

In het opvang centrum worden twee soorten tours aangeboden. De Buttercuptour is de gewone tour. Hierbij krijg je uitleg over de luiaards in de opvang en het leven van de luiaards in zijn algemeen. De luiaards die je te zien krijgt zijn allemaal te zwak om terug te keren in de natuur en blijven de rest van hun leven in de opvang.

 

Bij een “behind the scenes” tours mag je wel in het gedeelte waar de luiaards zitten die nog worden uitgezet, inclusief de baby’s. Je betaald hier dan echter wel behoorlijk wat extra’s voor. Iedere tour wordt afgesloten met een kleine kanovaart door het gebied naast de sanctuary. Hier zitten ook luiaards in het wild en kaaimannen.

 
Meer informatie?

Luiaardopvang
Puerto Viejo Talamanca
Costa Rica voor beginners

Costa Rica klimaatinfo

Bijzondere plaatsen.nl

voorpagina
alle bijzondere plaatsen
over deze site
links

 

Disclaimer
De informatie die op www.bijzondereplaatsen.nl gegeven wordt is geheel vrijblijvend. Bezoekers kunnen geen enkel recht ontlenen aan de informatie die op deze site geboden wordt. Wij doen ons best om zo accuraat en actueel mogelijke informatie te plaatsen. Wij zijn op geen enkele manier aansprakelijk als iemand schade oploopt in wat voor vorm dan ook die (deels) te wijten zou kunnen zijn aan de informatie die wij publiceren op onze website. Alles over ons cookiebeleid is terug te vinden op onze pagina over cookies.

Copyright/auteursrecht
Alle teksten op deze site vallen onder het auteursrecht. Het is niet toegestaan om teksten van deze website te gebruiken binnen andere websites en overige media, tenzij hiervoor nadrukkelijk toestemming verleend is door bijzondereplaatsen.nl